Har i udfordringer med stress?

Mange virksomheder, organisationer og institutioner har udfordringer med stress eller har et ønske om at forebygge stress.

Er I en af disse?
Vi har skabt et tre-dages StressMentor forløb, der giver jer og jeres medarbejder stærke værktøjer til at bekæmpe stress på arbejdspladsen.

På uddannelsen vil i lære:

  • hvad stress er, og hvordan den opstår
  • hvordan I identificere stresssymptomer
  • at hjælpe den stressede tilbage i balance
  • coooping-strategier, der mindsker stresspåvirkninger
  • at forstå samspillet mellem stressramte og arbejdspladsen
  • at facilitere en signifikant hurtigere tilbagevenden på jobbet efter stressnedbrud

I vil blive undervist af topprofessionelle fagfolk, der har flere års erfaring med stressforebyggelse og stresshåndtering. Undervisningen er baseret på evidensbaserede metoder og ”hands-on” redskaber. Redskaber, som I efterfølgende vil kunne anvende i jeres daglige arbejde med stor effekt.
Gennem StressMentor forløbet kvalificeres I til at kunne hjælpe virksomheden eller organisationen med at nedbringe stress i hverdagen. I får indsigt i stressreducerende redskaber og bliver guidet i at hjælpe stressede medarbejdere eller kollegaer tilbage i balance. Samtidig lærer I, hvordan I og jeres ansatte og kollegaer undgår stress i en hverdag, som ofte er fyldt med høje krav og store forventninger.

Undervisningen er et samspil mellem undervisere og deltagere. Der vil blive lagt vægt på både praktiske øvelser, teori, forståelse og formidling. Undervisningen vil tage udgangspunkt i den hverdag og kultur, der danner ramme om arbejdspladsen.

Eksamen
Som deltager på StressMentor forløbet skal du bestå en eksamen og have været tilstede i alle undervisningstimer. Eksamen er skriftlig.

Tilmeld dig

“Nordic Sugar har kørt 2 uddannelsesforløb sammen med Mindthehuman hvor i alt 16 medarbejdere er blevet uddannet stressmentors. Vi har efterfølgende arbejdet videre med stressmentor gruppen i vores organisation, og hurtigt fået udbytte af de værktøjer som er blevet lært sammen med kollegaer der har haft behovet. Derudover har vi anvendt Mindthehuman i konkrete situationer hvor der har været behov for professionel hjælp til håndtering af personsager. Vores oplevelse med Mindthehuman er meget positivt og vi ser firmaet som meget professionelt og kompetent indenfor undervisning, coaching og konkret behandling.”

Tommy Hjorth Nielsen
Safety and Health manager Nordic Sugar