Stine1

Psykotraumetolog RITS, candidat, ESTSS, MBKT

Stine har gennem 15 år arbejdet med menneskets fysiske og psykiske reaktioner, i forbindelse med traumer og kriser. Hendes uddannelsesmæssige baggrund inden for psykotraumetologi, kognitiv adfærdsterapi og filosofisk vejledning, stammer fra henholdsvis England, Norge og Danmark. Gennem hendes faglighed, kombineret med hendes livserfaring, sætter hun fokus på konsekvenserne og bearbejdningen i handling. Stine er erfaren i, at arbejde på kanten af det ekstreme, både i job og i det private. Stine deltage ofte i konferencer verden over, for at bringe den nyeste viden ind i det daglige arbejde.

Som Ambassadør for Hjælp Voldsofre indgår hun i samarbejde om, at være med til at skabe de bedste vilkår for offer i Danmark og i samarbejdet med offerrådgivningen, også ansvaret for at uddanne nye kommende offerrådgivere i samarbejde med offerrådgivningen.

“muligheden for at have et godt liv, trods livets svære begivenheder, er en menneskeret og en mulighed alle skal have – også hvis de ikke selv kan se vejen igennem”